Descoperiti-va punctele forte

Pentru a dezvolta o cariera care vi se potriveste cu adevarat, este important sa aveti cunostintele de baza ale punctelor voastre forte. Spre deosebire de competente sau cunostinte puteti achizitiona prin educatie punctele voastre forte ce sunt baza talentului.

Puteti continua cu siguranta pentru dezvoltarea noilor talente insa in zona punctelor forte aveti deja un avantaj aproape neloial.

Punctele forte sunt lucruri ce vin natural si usor catre tine. Nu veti putea invata niciodata pe cineva sa fie la fel de bun ca si tine, cu exceptia cazului in care sunt predispusi sa aibe puncte forte in acelasi domeniu cu tine.

Evaluati-va punctele forte. Exista numeroase teste pe care le puteti face pentru a va descoperi si evalua punctele forte personale.

Vom prezenta 5 puncte forte in ordinea urmatoare.

 

  1. strategia- bun in gandirea strategica si planificare.
  2. integrarea- proceseaza eficient si integreaza cantitati mari de informatie.
  3. ucenic – capabil de a dobandi cunostinte si competente noi.
  4. concentrare – capabil sa se concentreze si sa excluda distragerile.
  5. semnificativ – dornic de a lucra la punctele importante si excluderea celor neimportante.

 

Intelegeti-va punctele forte. Odata ce ati evaluat punctele forte este important sa intelegem ce semnificatie au la un nivel practic.

Puneti in aplicare punctele forte. Vei fi mai fericit intr-o cariera ce va permite sa profitati de punctele forte zi de zi. Acest lucru va v-a permite sa realizati o contributie semnificativa in domeniu vostru.

Sugeram sa va evaluati punctele forte. Incepand cu aceste puncte forte va veti ajuta sa deveniti mai productivi, veti obtine rezultate mai bune, veti atrage o compensatie mai mare si va veti bucura de munca voastra experimentand o munca ce va implineste.

 

Leave a Reply