Contribuiti prin cariera voastra

Reusita dezvoltarii pe termen lung se intampla atunci cand contribuiti suficient pe aceasta lume prin cariera voastra.

Oamenii au o puternica orientare catre contributie, de a face o diferenta pozitiva in lume, iar cand acea dorinta nu este indeajuns exprimata  prin munca, fie va veti simti inutili, fie veti cauta o alta zona de actionare.

Daca ceva anume vi se pare destul de important si va face sa  simtiti nevoia de a dona bani sau timp, cel mai bun lucru ar fi sa exprimati aceasta forma de daruire prin cariera.

Daca voluntariatul si activitatile caritabile va bucura mai mult decat cariera, inseamna ca aceasta cariera are nevoie de o improspatare urgenta. Asadar cariera este cea mai buna metoda de a darui.

Voluntariatul este o munca neplatita ce cateodata poate cere ore suplimentare din timpul vostru, insa la final ea va aduce multa satisfactie.

Multi oameni renunta la cariera pentru a lucra in voluntariat, preferand astfel sa investeasca timp si bani

In loc de cariera-alege modelul de contributie:

Locul de munca-> castigarea banilor->daruirea banilor-> timp pentru cauze nobile.

A face lucruri nobile-> a castiga bani ->reinvestirea banilor in capacitatea de a creste  si de a presta mai mult munca nobila.

Daca aveti de gand sa investiti atat de mult din viata voastra pretioasa in cariera, asigurati-va ca acea cariera este demna de voi.

Meritati mai mult decat sa va petreceti cea mai mare parte a timpului simtindu-va neimpliniti.

Cand realizati o munca ce va implineste, veti dori sa faceti treaba buna, veti avea grija sa deveniti foarte buni, si asta va face sa fie relativ usor generarea veniturilor durabile la locul de munca.

Leave a Reply