10 Slabiciuni ale inteligentei umane

Este intelept sa iti constientizezi slabiciunile atata timp cat vei avea posibilitatea sa le si echilibrezi.

Iata cele 10 slabiciuni ale inteligentei umane:

 

1. Hard disk-ul defect –  Atunci cand  oamenilor li se cere sa descrie ceva ce tocmai au vazut, ei  trec frecvent cu vederea detalii extrem de importante, gresesc unele dintre acestea sau adauga altele inexistente. Este o idee proasta sa te bazezi pe o memorie ce contine erori si lipsuri.

 

2. RAM scazut – Puteti incarca si procesa idei complexe in mintea voastra, toate deodata? Vor fi multe idei pe care nu le veti intelege pentru ca mintea voastra nu are capacitate de a stoca toate subtilitatile necesare pentru o intelegere adevarata.

 

3. Procesor limitat – Sa spunem ca nu esti cel mai clar instrument din Univers.

 

4. Bucle infinite – Odata ce un model de gandire si comportament este alcatuit, poate fi foarte dificil de reprogramat.

 

5. Necorectarea erorilor – Odata ce erorile ajung in sistem, acestea tind sa ramana acolo pentru un timp indelungat. O decizie proasta si necorectata la timp va duce la un lant de erori.

 

6. Limitarea intrarilor senzoriale – Canalele noastre senzoriale sunt limitate la 5 simturi care au o gama limitata de actionare.

 

7. Semnal slab de retea – Transferul de date dintre doua minti umane este lent, plictisitor si predispus la erori.

 

8. Costuri ridicate de intretinere – Cine doreste sa foloseasca un hard caruia ii ia 8 ore pentru a-si reporni sistemul, sufera frecvente pierderi de date si de obicei e plin de virusi?

 

9. Codul mostenit – Sistemul instabil este rezultatul unui cod mostenit. Inteligenta umana se manifesta, atunci cand vei avea raspunsuri pentru orice informatie solicitata.

 

10. Componente hardware nesigure – Este doar o chestiune de timp pana cand o componenta de baza va suferi un accident ireparabil, iar aceasta va duce la cedarea intregului sistem.

 

Asteptam insa de mult timp, o relansare a unui produs perfect.

 

Leave a Reply