Cum sa exersezi meditatia si relaxarea

Acesta este un exercitiu de vizualizare/meditatie pentru a comunica cu mintea ta subconstienta. Poti adapta acest model pentru a fi in conformitate cu sistemului tau curent de convingeri.

Nu ar fi grozav, daca mintea ta subconstienta ar putea sa iti lase mesaje, in acelasi mod in care o persoana iti poate lasa mesaje pe mesageria vocala? Cat ar fi de valoros sa primesti un mesaj direct de la subconstientul tau? Dar daca nu doar ai primi un mesaj, ci ai putea chiar sa ai o converastie cu acesta? Poti sa incerci aceasta metoda, relativ simpla, de a comunica cu subconstientul tau. Aseaza-te confortabil pe un scaun. Poti sa faci acest lucru noaptea daca vrei, deoarece sunt mai putine sanse sa fii intrerupt. Si te poate de asemeni pregati pentru somn si pentru vise interesante. Inchide ochii si relaxeaza-te. Imagineaza-ti ca intri intr-un lift si ca usile se inchid. Esti la etajul 21 si te indrepti spre parter. Vezi luminile fiecarui etaj, pe care il tranversezi, aprinzandu-se: etajul 20, etajul 19 si asa mai departe. Respira adanc. Simte miscarea liftului pe masura ce cobori. Vezi luminile numerelor scazand. Numara-le in mintea ta, pe masura ce respiri adanc o data sau de doua ori intre etaje. Cand ajungi la parter, usile se deschid. Pasesti afara. Acum vezi o scara ce coboara. Sunt exact 21 de trepte. Imagineaza-te coborand aceste trepte, dar fa o pauza pe fiecare dintre acestea si respira adanc, inainte de a cobora pe urmatoarea treapta. Numara in mintea ta si vizualizeaza-te cu adevarat coborand treapta dupa treapta. Cand ai ajuns la 1 esti la capatul scarii. Acum vezi o usa intredeschisa. Mergi spre ea, o deschizi si vezi un coridor puternic luminat, cu zeci de usi inchise pe parcurul lui. Un paznic sta acolo si tu il rogi sa iti arate care este camera ta. Imagineaza-ti ca esti condus spre camera ta. Deschizi usa. Ceea ce vezi odata ce intri in camera, depinde numai de tine si de imaginatia ta. Exploreaza camera si observa ce vezi inauntru. Este ordonata sau dezordonata? Este sterila sau confortabila? Arata futuristic sau antic? Exista mobila sau este goala? Orice vezi este in regula. Doar observa.

Gaseste un loc sa stai jos si cere sa vorbesti cu subconstientul tau. Vezi cine apare. Poarta o conversatie cu acesta si intreaba-l ce vrea sa stii. Apoi asculta. Cand ai terminat, multumeste-i si iesi din camera. Fii sigur ca ai inchis usa. Mergi inapoi catre scara si urca numarand de la 1 la 21. Apoi intra in lift si fa acelasi lucru, numara de la 1 la 21 si apoi iesi din lift. Ai terminat. Aceasta este configurarea. Mai tarziu poti sa te duci in acea camera ori de cate ori doresti si sa vorbesti cu oricine apare. Apoi experimenteaza. Poate ca in camera exista un robot telefonic si pur si simplu trebuie sa asculti mesajul inregistrat. Sau poate exista un telefon, ce suna cand intri in camera si raspunzi pentru a asculta mesajul de la celalalalt capat. Inventeaza un mod pentru ca subconstientul tau sa iti lase mesaje, atunci cand nu vrei sa ai o conversatie mai lunga.

Poti folosi aceasta metoda pentru a dobandi claritate intr-o problema, prin a pune intrebarile specifice. Apoi mergi in camera ta si vezi raspunsul scris pe tabla sau la telefon sau inregistat pe robotul telefonic.

Dupa ce vei ajunge sa stapanesti tehnica, ai putea cere paznicului sa te duca si in alta camera, poate a unui prieten sau membru de familie si sa te intalnesti cu subconstientul lor. Vezi ce se intampla si cum arata camera lor in ochii tai.

Poti sa iti redecorezi  camera sau sa faci schimbari. Daca este dezordonata, fa curatenie. Poti gasi ca insasi viata ta devine mai ordonata, pe masura ce faci acest lucru.

Descoperirile din aceasta calatorie sunt nepretuite. Si visele pe care le ai dupa ce ai facut acest exercitiu, pot fi mai clare decat de obicei. Acorda-le atentie si vezi ce incerca sa iti transmita. Si data viitoare cand te simti nelinistit sau neclar cu privire la ceva din viata ta, doar du-te in camera ta. In mod sigur vei descoperi raspunsul corect.

Leave a Reply