Cum sa iti descoperi adevaratul scop in viata in doar 20 de minute

Cum iti descoperi adevaratul scop in viata? Nu este vorba despre locul de munca, responsabilitatile zilnice sau telurile pe care ti le propui pe un termen lung. Ne referim la adevaratul motiv pentru care esti aici si existi.

Poate ca esti o persoana, ce crede ca nu are un scop si ca viata nu are un sens. Neincrederea in propriul scop nu te va impedica sa il descoperi. Daca vrei sa descoperi adevaratul scop in viata, trebuie sa iti golesti mintea de scopurile false cu care ai fost invatat.

Cum iti descoperi scopul in viata? In timp poti alege mai multe moduri de a face acest lucru, unele mai complicate, altele mai simple. Cu cat esti mai deschis in acest proces, cu atat mai mult te vei astepta sa functioneze si cu atat mai repede va functiona. Cand nu esti deschis si ai dubii in legatura cu scopul tau in viata, procesul in sine nu va functiona.

Cel putin nu atat timp cat ramai blocat si mentalitatea ta va ingreuna convertirea.

Iata ce e de facut:

1. Ia o foaie alba.

2. Scrie in partea de sus urmatoarea intrebare” Care este scopul meu in viata?”

3. Scrie un raspuns, orice raspuns iti vine in minte. Nu trebuie sa fie o propozitie completa.

4. Repeta pasul 3, pana cand vei scrie raspunsul ce te face sa plangi.

Acela este scopul tau.

Nu conteaza meseria ta: consilier, inginer sau culturist. Poate ca pentru unii oameni acest exercitiu va avea o valoare insemnata. Iar pentru altii va parea stupid.

In mod normal, dureaza 15-20 de minute sa stergi totul din minte, toata dezordinea si conditionarea sociala in legatura cu ce crezi ca reprezinta scopul in viata. Raspunsul fals va veni din mintea ta si din amenintarile tale. Dar cand adevaratul raspuns va veni, vei simti ca vine dintr-o sursa diferita, speciala.

Pentru cei ce sunt foarte inradacinati in constientizarea scazuta va fi nevoie de un timp mai lung, pentru a primi un raspuns. Pe masura ce treci prin acest proces, unele raspunsuri vor fi similare si este posibil sa listezi raspunsurile anterioare. Poti nota orice raspuns iti vine in minte, atat timp cat notezi totul.

La un anumit punct in cursul procesului iti vei dori sa renunti. Sa gasesti o scuza, sa faci altceva. Senzatia de renuntare, eventual va disparea si este importanta sa continui sa scrii. Vei descoperi si cateva raspunsuri care iti vor oferi o mica doza de emotie, dar nu suficienta incat sa te faca sa plangi. Evidentiaza acele raspunsuri si intorce-te la ele, atat timp cat ele pot genera noi mutari. Fiecare reflecta o parte din scopul tau, dar individual nu sunt complete. Cand primesti astfel de raspunsuri, inseamna ca esti pe calea corecta spre a-ti descoperi scopul in viata. Este important sa faci asta singur, fara intreruperi. Daca esti un negativist, atunci esti liber sa incepi cu raspunsuri de genul: “Nu am un scop” sau “Viata nu are sens”.

Raspunsul final va fi : sa traiesti constient cu curaj, sa rezonezi cu dragostea si compasiune si sa parasesti lumea in pace.

Cand iti vei gasi propriul si unicul raspuns la intrebarea “De ce esti aici?” vei simti ca rezonezi profund cu tine. Cuvintele vor parea ca au o energie speciala si vei simti energia, ori de cate ori le citesti. Descoperirea scopului este partea cea mai usoara. Partea cea mai grea este sa mentii intentia zi de zi si sa lucrezi pana cand devenii scopul in sine.

 

Leave a Reply