2 Greseli in generarea venitului

Esenta pentru generarea cu succes al unui venit, este crearea valorii. Daca vrei sa castigi venituri, trebuie sa oferi un lucru ce conteaza atat de mult pentru cineva incat sa te plateasca pentru asta. Actul de furnizare a valorii poate fi direct, cum ar fi, vanzarea unui produs util, sau poate fi indirect, cum ar fi furnizarea unui serviciu gratuit, iar remunerarea va fi sub alte forme. In orice caz activitatea de baza este sa creezi si sa oferi valoare celorlalti.

Notiunea de generare a venitului prin schimbul de valori este un simplu concept, dar este uimitor cum multi oameni nu pricep asta.

Iata cateva exemple de gandire incorecta asupra generarii veniturilor ce pare a incurca multe persoane.

 

Greseala nr. 1 – Meditatia este o incercare de a genera venituri.

In fiecare zi meditezi, notezi telurile si vizualizezi ceea ce iti doresti, te concentrezi pe atragerea abundentei, insa nu castigi suficienti bani pentru ati acoperi cheltuielile. Nimic nu functioneaza, esti la capatul puterilor si nu stii unde gresesti.

Este foarte bine sa poti lucra cu ajutorul blocajelor interioare, nu sugeram ca acest tip de munca nu este importanta, insa munca interioara nu genereaza venituri.

Documentarea si meditatia pot avea o valoare extraordinara pentru tine personal, si va recomandam sa le realizati, dar intelegeti faptul ca ele practic nu ajuta cu nimic pe cei din jur.

Este posibil sa realizati o munca excelenta in orice activitate ce presupune depunerea energiei, dar daca vreti sa generati venituri, acea energie trebuie sa ajunga intr-o forma de creatie si livrare a valorii.

Directionati-va energiile in realitatea fizica din jurul vostru. Daca faceti asta corect, corpul vostru fizic va avea o evolutie si vei lua parte la multe actiuni.

Sunteti o parte a acestei lumi si este timpul sa recunosteti faptul ca trupul vostru fizic este mecanismul primar prin care abundenta financiara se va manifesta.

 

Acesta este un blocaj cheie ce trebuie in continuu abordat. Va place sau nu, daca va doriti un rezultat fizic, cum ar fi banii, va trebui sa utilizati mecanismele fizice, ca vocea si corpul pentru a duce lucrurile la bun sfarsit. In cele din urma abundenta financiara se va manifesta ca o reflectare a contributiei voastre fizice.

Energetic vorbind exista numeroase si diferite frecvente de manifestare un ei astfel de  etape. Unele pot cauza sincronizari uimitoare ce tind sa lucreze pe linii subtile si pot solicita o lunga perioada de timp pentru a face loc in planul fizic. Cu toate acestea aici, in universul fizic, cea mai rapida si directa manifestare este pur si simplu actiunea vechii fizice.

 

Greseala nr.2 – Concentarea pe obtinerea venitului in schimbul furnizarii valorii.

Persoanele care incearca sa creeze un flux de venit fara prea mult efort reprezinta o preocupare pentru unele fiinte umane. Exista prea multe ideei reciclate si rediscutate, nici o inovatie, nici o asumare de riscuri. Toate acestea pot fi usor gasite in alta parte a lumii unde oamenii deja performeaza in acelasi serviciu pe care vrei sa il incerci si tu. Nu vei putea fi niciodata stapan pe ceva ce a fost deja creat.

Concentrandu-te pe obtinerea banilor vei pierde esenta, care inseamna sa daruiesti valoare celorlalti, sa oferi oamenilor o cale pe care ei inca nu au mers, intr-o maniera ce este compatibila cu creativitatea si auto-exprimarea ta unica.

Daca cumva gasesti o modalitate de a face bani furnizand putina valoare, cu siguranta piata ta se va umple de asemenea aspiranti. Domeniul tau se va destrama in timp ce spiritul tau iti va cere sa te opresti pentru ca ceea ce faci distruge mintea, indiferent de banii pe care ii castigi.

Intr-un mod ironic este mult mai amuzant sa esuezi intr-o astfel de incercare, decat sa reusesti, esecul este mult mai sanatos pentru spiritul tau.

Incearca sa treci cu vederea propriile nevoi si sa recunosti ca exista o lume destul de interesanta in jurul tau, iar actiunile tale vor avea un impact catre mai bine, sau mai rau.

Gandeste-te cum poti oferi ceva ce oamenii doresc sau au nevoie intr-o forma in care nu a ajuns inca la ei, ceva ce ar face o diferenta semnificativa.

Desigur exista mult mai multe greseli, dar acestea 2 sunt cele mai comune. In ambele cazuri solutia este sa te exteriorizezi si sa te concentrezi in crearea unei valori pentru alti oameni. Cu un mod de gandire bazat pe valori veti fi in mod corespunzator concentrat pe ganduri si actiuni ce vor produce un flux de venituri durabile.

2 thoughts on “2 Greseli in generarea venitului

  1. Extraordinar.
    Am citit pe acest site unele dintre cele mai bune articole din ultima vreme si raman mut de mirare cand vad ca nu exista comentarii din partea cititorilor.
    Sau nu sunt foarte bine promovate si lumea nu ajunge sa le citeasca.
    Felicitari pentru voaloarea materialelor.

  2. Sincer de cand am descoperit Online Personality Resource, cum ca ador sa citesc foarte mult, ultima ora din zi se termina cu a citi acest sie, e superb si ar fi frumos sa fie cat mai multi cititori!!

Leave a Reply