5 lectii despre avere de la un sfert de milionar

Iata cele 5 lectii cheie pentru a te ajuta sa iti sporesti averea.

 
1. Este al naibi de greu sa castigi un million din nimic.

Poate ca veti putea castiga un million prin utilizarea manipularii emotionale si a vinde unor oameni produse scumpe fara prea multe informatii, dar presupunand ca nu esti un artist in inselatorie, va trebui sa castigi bani prin furnizarea reala a valorii, aceasta insemnand o mare provocare pentru tine.

Respectand amploarea provocarii te va ajuta sa iei in serios acest scop, si atunci vei realizezi ca trebuie sa faci un adevarat angajament pentru a avea o sansa reala de a ajunge acolo.

Oamenii care spun ca vor sa devina milionari fara sa fie dispusi sa sustina o munca grea se pacalesc pe ei insisi, iar acest lucru nu se va intampla de la sine. Cu toate acestea cel mai important lucru este ca, acest scop poate fi realizabil. Nu trebuie sa va fie teama de esec pentru ca atunci esti asteptat sa esuezi. Dar aceasta nu face decat ca succesul sa fie mult mai palpitant.

 

2.  Propriul interes nu este o motivare suficienta.

Avand in vedere amploarea provocarii, motivatia extraordinara este necesara pentru a stabili perseverenta in cursul obstacolelor ce sunt inevitabile. S-a constatat ca dorinta de bani in beneficiul personal nu justifica efortul, iar daca multi oameni se entuziasmeaza la gandul castigarii unui million, pentru multi suma inseamna doar cumparaturi sau statutul in sine. Din nefericire, scopul necesita mult mai mult decat o simpla motivatie. Trebuie sa fii condus serios catre reusita. In mod ironic, decizia de a renunta la acest ideal, se intampla atunci cand realizezi ca a deveni milionar poate imbunatati capacitatea de ai ajuta pe altii. Impartind ce ai invatat pana acum poate inspira potentialul altora si genera venit prin furnizarea valorii.

Chiar daca ti se pare ca a castiga un million este un obiectiv egoist, intr-un final se va constata opusul, contributia este o motivatie mai puternica decat propriul interes.

 

3. Concentreaza-te pe furnizarea valorilor si banii vor veni.

Cea mai buna metoda de a furniza valoare este atunci cand o dai gratis. Odata ce poti oferi valoare si ea poate ajunge la oameni generarea venitului este relativ usor  prin comparatie.

Impartasind aceste informatii puteti intelege strategia de baza pentru a genera venituri prin furnizarea unor valori reale.

 

4. Devenind milionar implica o schimbare semnificativa a identitatii.

Pentru a deveni milionar trebuie sa te acomodezi cu acest gand si sa actionezi ca un milionar. Daca nu poti concepe acest lucru, nici nu il vei putea realiza. Este fascinant cum poti adapta mentalitatea si veniturile realizate sa se potriveasca. Daca vrei sa devii bogat, incepe prin a te gandi ca esti deja acolo.

 

5. Sabotorii financiari nu merita tratati cu mila.

Un sabotor este o persoana care in mod intentionat creeaza o dezorganizare si vor incerca sa va saboteze preocuparile tale financiare. Este tentant insa sa ii asculti deoarece declaratiile lor ambigue asupra proiectelor voastre va pot ispiti catre argumentari inutile. Daca esti sau nu deacord cu un sabotor, indiferent de alegerea facuta vei pierde. Nu veti convinge niciodata un sabotor, indiferent de cat de mult incercati, ordinea lor de zi este stimularea egou-lui propriu prin a nu va da dreptate si a va face sa va pierdeti timpul. Exista o diferenta uriasa intre criticile constructive si sabotarea, prima dintre ele este cu adevarat utila, pe cand cea de-a 2a niciodata nu este. Cand incepeti sa aveti de-aface cu sabotori, chiar si atunci cand veti simti ca ati castigat, defapt pierdeti.

 

Aceste 5 lectii ar trebui sa va stimuleze pentru a avea un start bun si pentu a va mari castigurile.

Leave a Reply