Muncind pe gratis

Multi oamenii se intreaba cum pot incepe sa genereze venituri dintr-un nou tip de munca, in special o munca ce este extrem de creativa sau artistica.

Unii au creat deja destul de mult continut, cum ar fi cartile sau picturile, dar nu fac foarte multi bani cu acestea. Altii au un nivel decent de calificare, dar nu au clienti sau cumparatori si nu stiu cum sa aduca oamenii catre ei sa ii plateasca.

Acesti oameni ar trebui sa se opreasca din concentrarea asupra obtinerii banilor si sa se concentreze asupra furnizarii valorilor. Crearea unei opere de arta sau construirea unei abilitati ce nu produce nici o valoare nimanui, nu va genera nici venit. Impartasind creatiile si abilitatile tale cu ceilalalti vei produce valoare, iar acolo se va afla si potentialul de a genera venituri din propria munca. Una din cele mai bune metode de a arata oamenilor valoarea din munca ta, este sa le-o impartasesti pe gratis. Acest lucru minimizeaza riscurile altor oameni si va face ca valoarea ta sa fie primita si acceptata mult mai usor.

Cand doriti sa incepeti sa generati venit concentrati-va pe impartasirea abilitatilor in mod gratuit. Concentreaza-te asupra clientilor unde poti furniza valoare intr-o perioada scurta de timp, prin activarea punctelor forte. Refuza orice client care nu este potrivit pentru tine. Daca esti cinstit cu ceea ce faci, nu trebuie sa intri in criza cu o intreprindere mica in dorinta de ai ajuta gratuit.

Odata ce incepi sa primesti cat mai multe recomandari, atunci te poti descurca, atunci poti incepe sa incasezi pretul corect pentru munca ta.

Unii clienti care au primit pe gratis valoarea furnizata de voi, vor deveni clienti ce vor incepe sa plateasca daca vor fi impresionati.

Daca oamenii accepta greu munca voastra, chiar daca este gratuita, si daca referintele nu vor mai veni, este posibil ca acei oamenii sa nu valoreze munca voastra. Acest lucru va indica faptul ca aveti nevoie de o reimprospatare a abilitatilor voastre sau este nevoie sa tintiti o alta audienta.

Multi dintre oamenii de azi au un strandard minim de trai pe care doresc sa il mentina. Va sugeram sa va mentineti de asemeni un standard minim de daruire.

Desi nu ar parea, initial sa lucrati pe gratis, poate fi o buna modalitate de folosire a timpului vostru. Cu siguranta acest lucru va oferi oamenilor o sansa justa in construirea unui flux de venit centrat in jurul pasiunilor lor.

Leave a Reply