Nu accepta un loc de munca daca nu iubesti ceea ce faci

De ce majoritatea oamenilor tolereaza o munca pe care nu o plac, doar de dragul salariului? Credem ca majoritatea pur si simplu nu stiu cum e sa iubesti munca pe care o faci.

Teama lor este mai mare decat puterea, asadar nu vor face saltul in necunoscut pentru a afla cum este sa lucrezi din placere, decat pentru bani. Daca nu puteti lucra cu dragoste, ci doar cu dezgust, este mai bine sa renunti la aceea munca.

Se exagereaza cand se spune sa renuntati la locul de munca daca nu va place? Cand stiti cum este sa va iubiti munca, atunci probabil nu o veti mai vedea acest lucru ca pe o exagerare.

Atunci cand faci o munca pe care nu o placi iti vei intoxica rezultatul. Daca insa este singura munca pe care esti capabil sa o faci, mai bine nu faci nimic.

Satisfaceti-va nevoile prin cererea de a lucra singur daca este nevoie, cel putin nu veti mai intoxica pe ceilalti cu frica si resentimentele voastre.

Daca nu puteti lucra cu bucurie, nu lucrati deloc, altfel veti face mai mult rau decat bine, atat voua cat si celor din jur. Nici o suma de bani nu poate compensa o astfel de gresela.

Nu va multumi cu mai putin decat valorati cu adevarat. Emotiile negative nu vor fi acolo pentru a te distrage, ele va vor transmite ca ceea ce faceti este gresit si trebuie sa incercati altceva.

Nici o cantitate de auto-disciplina sau negare nu poate sa duca la tacere acel adevar interior. In locul negarii acelor sentimente de frica si resentiment, acceptati-le.

Fiti in contact cu partea profunda a voastra, cea pe care o doriti si o cautati, si adaptati-va la voi insiva.

Nu va aflati aici sa va stabiliti, adaptati-va! Sunteti aici sa stralucesti si daca nu sunteti intr-o pozitie in care sa puteti straluci, atunci renuntati.

Leave a Reply