Telepatia

Telepatia este retransmiterea directa a gandurilor de la o persoana la alta si este o abilitate psihica distractiva pentru a fi pusa in parctica. Nu este ceva facut constant si cu un efort constient, dar cu cat o practicati mai des cu atat pare firesc sa apara si sa devina mult mai precisa. Iar in mod cert atunci cand cunosti o persoana de multi ani si poti citi limbajul trupului suficient de bine, cu siguranta vei avea o sansa de a-i ghici gandurile celeilalte persoane.

Dupa ani de practica aceasta conexiune telepatica poate deveni foarte puternica, incat va trebui sa ajustezi unele lucruri pentru a le lua in seama.

Receptionarea informatiilor intr-o forma clara inseamna sa poti auzi unele cuvinte de la o voce interioara

Vei incepe sa experimentezi formarea unei legaturi mai constiente. Astfel incat sa se poata trimite mesaje precise catre oricine in mod deliberat in loc sa fie doar spontan, chiar daca si aceasta este destul de frecventa.

O alta abordare ce poate fi incercata si poate fi promitatoare este sa creezi un loc mental comun, ce poate fi vizitat de ambele persoane in imaginatia lor.

Conexiunea telepatica functioneaza cel mai bine cand nu incerci sa fortezi. Cand stii ca functioneaza, vei extrage propozitia din mintea celuilalt cuvant cu cuvant, exact.

Dar cand ne gandim ca ar putea functiona, nu functioneaza. Pare a fi determinata mai mult de credintele subconstientului decat de un efort constient. Cu cat incercam sa fortam cu atat mai rau facem.

Leave a Reply