Sexualitatea constienta

Interesul principal al poliamorismului este sa impartasesti intimitatea emotionala, nu cea fizica.

 

Ce este gresit in privinta sexului-Este ceva gresit cand doi oameni sunt impreuna si vor sa faca sex, pentru distractie, fara a fi intr-o relatie intima din punct de vedere emotional? In ziua de astazi nu este nimic gresit in acest lucru, atata timp cat se face in conditii de siguranta si consens.

 

Conditii pentru sex- De ce conditii avem nevoie pentru a face sex? Un partener doritor este cu adevarat necesar.

Pentru a fi mai clari sa presupunem ca, corpul vostru si corpul partenerului sunt fizic capabili sa faca sex. Toate celelalte reguli, constrangeri si cerinte provin din conditionarea sociala si prin urmare sunt inutile.

Nu este nevoie sa fii casatorit sau intr-o relatie serioasa.

Nu trebuie sa ai  intalniri.

Nu trebuie sa fii indragostit.

Nu trebuie sa ai exclusiv un partener.

Tot ce ai nevoie este de un acord. Tehnic vorbind chiar si acordul partenerului este o conditie sociala, dar una ce trebuie mentinuta si luata in considerare. Nu sugeram sa va scadeti standardele la cele mai mici niveluri. Doar sugeram sa aruncati o privire constienta la regulile si cerintele actuale pentru sex. Cu cat sunt mai restrictive regulile pentru simplul act de a face sex, cu atat mai multa distractie iti vei nega. Cu cat esti mai flexibil si mai constient de regulile alese, cu atat mai mult te vei bucura de abundenta sexuala.

 

Constientizarea sexuala. Experienta personala asupra sexualitatii depinde de constientizarea adusa in acest sens. Daca gandurile voastre sunt inradacinate in frica si constrangere, viata ta sexuala va reflecta asta. Daca gandurile tale sunt concentrate pe iubire si abundenta, viata ta sexuala va reflecta asta.

Vom prezenta cateva modele de constientizare sexuala pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine.

1 Sexul este ca un act de daruire, invitand pe cineva sa faca sex este ca si cum ai darui cuiva un cadou special.

2 Placerea de a darui placere partenerului.

3 Placerea de a face sex si de a privi acest lucru ca pe ceva distractiv.

4 Atragerea partenerilor doritori si care simt la fel.

5 Acceptarea sexualitatii fara a te jena de acest lucru.

6 Acceptarea propriei persoane asa cum este, simte-te bine in corpul tau, indiferent de cat de bine se ridica acesta la standardele societatii.

7 Simte-te demn de abundenta sexuala prin ceea ce oferi.

8 Bucura-te de varietatea sexului cu parteneri multipli.

9 Totul este 100% consensual, nimeni nu este presat sa faca ceva cu care nu este confortabil.

10 Fii multumit de propria viata.

Acesta permite ca sexul sa curga dinamic in viata voastra in loc de a incerca sa fortezi experientele intr-un mod special. Este usor sa spui ca sexul este un act de daruire. Este cu totul si cu totul un alt lucru sa internalizezi acele convingeri atat de bine incat sa poti cunoaste pe cineva nou si sa incepi sa discuti despre dorinta ta de a face sex, doar in cateva minute de conversatie.

De ce sexul? Dorinta de a face sex te face sa doresti sa imparti placere cu o alta persoana. Suntem cu siguranta capabili sa impartim o conexiune cu o persoana. Trebuie doar sa renuntam la blocajele mentale pe care le-am folosit pentru a ne convinge ca nu ni se poate intampla noua. Si mai brutal este adevarul ca o multime de oamenii au renuntat la acele blocaje si isi doresc sa faca sex, insa limitarea convingerilor lor vor provoca vibratii ce vor fi trimise in directii opuse. Aceste vibratii includ deficitul in gandire si prejudecatile negative fata de oamenii care se bucura de abundenta sexuala. Dorintele sexuale sunt acolo pentru un motiv. Daca le urmam in mod constient  ne vor aduce impreuna si ne vor face fericiti perpetunadu-ne specia.

 

Sexul si Legea Atractiei-Realizati faptul ca partenerii de sex sunt peste tot dar ei nu pot veni la tine usor atunci cand iti limitezi convingerile si ii blochezi? Poti incerca sa progresezi prin studierea modelelor de comportament ale oamenilor care sunt capabili sa faca acest lucru insa ceea ce tu urmaresti este o schimbare de vibratie in fiinta ta.Trebuie doar sa renunti la ati limita convingerile, ce iti spun ca sexul este murdar si egoist. Daca puteti face acest lucru, comportamentul discordant va disparea de la sine.

 

Sexul constient. Probabil cel mai constient mod de a explora sexualitatea este sa te opresti in a incerca sa transformi sexul in altceva. Este timpul sa te eliberezi de blocajul emotional si social de care te-ai legat. Sexul nu este o relatie, nu este un pacat, nu este o performanta, nu este un blestem. Sexul este doar o experienta.

 

 

Leave a Reply