Ajuta oamenii sa te depaseasca

Se spune ca de obicei ne vom ajuta prietenii sa atinga un nivel apropiat cu al nostru, dar le vom refuza sansa de a ajunge la acel nivel in care sa ne poata depasi.

De exemplu daca un prieten se chinuie din punct de vedere financiar ai putea fi dispus sa ii ajuti sa evite acest blocaj, daca esti capabil de asta? Dar poti atrage acea dorinta de a ajuta acel prieten sa devina mai instarit decat tine?

Daca un prieten se lupta in relatia sentimentala, ii poti ajuta sa gaseasca si sa experimenteze dragostea si implinirea mult mai  profund decat experienta ta actuala?

Poti ajuta un prieten sa te depaseasca? Poti face asta fara a fi invidios? Exista insa o limita a cat se mult sunteti dispusi sa ajutati pe cineva?

 

Impartasirea succesului. Cand ajuti pe cineva sa isi atinga scopurile participi si te implici cu un anumit nivel emotional nivel emotional. Iar succesul lor devine succesul tau. Acest lucru este valabil atunci cand ajuti pe cineva sa te depaseasca. Ar fi minunat daca ati putea atinge nivelul lor la un anumit punct, dar chiar daca nu functioneaza in acest mod pentru tine, poti inca sarbatori succesul lor ca fiind al vostru.

Oamenii pe care ii ajuti pot primi cele mai multe destinctii si onoruri ale acelui succes. Ei vor fi cei ce vor primi tot, iar acest lucru nu te impiedica sa impartasesti bucuria lor. Indiferent de atitudinea lor fata de contributia ta, te poti bucura in tacere. Cand ajuti un prieten sa te depaseasca, poti sarbatori succesul lor impreuna cu ei, victoria lor devine si a ta. Si daca poti ramane suficient de umil, poti invata de la ei permitindu-le sa contribuie la dezvoltarea ta. Nu lasa mandria sa iti stea in cale.

 

Fii recunoscator. Este bine sa sarbatoresti succesul personal si realizarile personale. Succesul este insa un efort in echipa. Asigurati-va ca va puteti exprima multumirea celor ce te-au ajutat sa ajungi unde esti, si daca intr-o zi ii vei depasi considera returnarea favorului prin oferirea unui sprijin cand si cand. Mai mult de atat onoreaza-ne prin impartasirea propriilor intuitii astfel incat vom invata toti de la tine. Viata poate fi un efort in echipa, nu trebuie sa fie o competitie. Putem juca acest joc astfel incat atunci cand unul dintre noi aterizeaza pe luna, cu toti vom sarbatori asta. Vrem sa te vedem cum depasesti totul indiferent, in orice mod. Atunci vom sarbatori impreuna si atunci poti spera sa te poti intoarce sa ne inveti ceva si pe noi.

Leave a Reply