Cum sa-ti stimulezi creativitatea : locuri inspirationale

Am mai vorbit despre cum sa-ti stimulezi creativitatea. As vrea sa adaug importanta de a gasi locul potrivit. De fapt, cred ca ceea ce te inconjoara este foarte important pentru a stimula creativitatea. Asadar, voi enumera cele mai importante cinci locatii care te pot inspira. Cu siguranta nu este o lista definitiva dar sper sa te incurajeze sa vizitezi locurile preferate.

  • Natura (locurile de la sate, plaja, padure)

Creativitatea ta cred ca are nevoie de libertate. Daca te aflii intr-un spatiu inchis nu te avantajeaza, asa ca nu ar fi bun un spatiu deschis la aer?  Sunetul pasarilor de pe cer, vantul, dealurile… multi artisti au profitat de natura pentru a fi cat mai creativi.

  • Biblioteca, muzeul de arta, teatru

Poate ca ultimele spatii care ar putea sa te inspire, sunt acele locurile unde eforturile oamenilor creativi sunt mentinute. Fie ca este vorba despre opere de arta sau literatura, sunt multe locuri de acest gen. In plus, aceste locuri te pot ajuta si pe tine sa-ti gasesti noi idei.

  • Baie in piscina

Este foarte important sa fii relaxat pentru a-ti stimula creativitatea, deoarece aceasta permite sa nu ti se distraga atentia cu altceva. Asadar, sa faci o baie in piscina si sa-ti permiti un masaj, toate acestea te vor relaxa.

  • Undeva cat mai sus

Ofera-ti o sansa de a arunca o privire asupra lumii, urcand undeva cat mai sus si sa vezi lumea de la departare. Fie ca este vorba despre un deal, un munte vei ajunge sa vezi lucrurile din diverse viziuni. Un peisaj frumos chiar te poate inspira.

  • O alta tara

Uneori rutina, stilul de viata zilnic, poate sa nu te  mai lase sa fii suficient de creativ. Acelasi loc de munca, acelasi program… Schimba putin lucurile! Du-te in vacanta intr-o alta tara si afla alte culturi, alt stil de viata si alta clima.

Leave a Reply